Dagtocht Zeilen

Een dag zeilen: Het perfecte uitje met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.

Zo ziet een dagtocht zeilen eruit

Aankomst en Begin van de Zeiltocht

Bij De Volharding begint jouw zeilavontuur om 9 uur ’s ochtends, waar je tussen 9 en 10 aan boord verwelkomd wordt. De dag start met een warm welkom en een kopje koffie of thee, vergezeld van iets lekkers om de dag goed te beginnen. Rond half 11 gaan we van start en zetten we koers richting prachtige wateren, zoals het Markermeer, IJsselmeer of de Gouwzee.

De Middag op het Water

Zeilen en genieten van de buitenlucht wekt vaak een gezonde eetlust op. Rond het middaguur word je op het schip verwend met een heerlijke en uitgebreide scheepslunch. Terwijl je van het eten geniet, kun je de zeilen hijsen, de wind in je haren voelen en de schoonheid van het waterlandschap bewonderen.

Een Sfeervolle Avond op het Water

Na een aantal uur op het water, zoeken we een schilderachtig plekje om onze barbecue op te stellen. Hier genieten we van de prachtige natuur om ons heen terwijl de geur van heerlijk eten zich verspreidt. De barbecue is niet alleen een culinair hoogtepunt, maar ook een moment om samen te zijn en te genieten van goed gezelschap.

Na de barbecue gaat het anker weer omhoog en varen we terug naar Muiden. Terugkijkend op een dag vol avontuur, ontspanning en lekker eten, kunnen we met een tevreden gevoel de haven van Muiden weer binnenvaren.

Reserveer Jouw Onvergetelijke Zeildag

Dit is slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens een dagje zeilen met De Volharding. Wil je zelf ervaren hoe het is om de wind in de zeilen te voelen, te genieten van smakelijke maaltijden en het gezelschap van vrienden en collega’s? Reserveer dan nu jouw zeilavontuur en ontdek de schoonheid van de Nederlandse wateren zoals nooit tevoren. Een dagje zeilen met De Volharding staat garant voor onvergetelijke herinneringen en unieke ervaringen op het water.

Ahoy,
ik wil graag meer informatie!

Of het nou om de catering gaat of het aantal deelnemers, we denken graag mee over de perfecte invulling van jouw tocht, feest, event of familie-uitje.

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.