Groepsuitje zeilen

Reünie, bedrijfsuitje voor verschillende afdelingen of een schoolreisje met alle klassen?
De Volharding en haar collegaschepen lenen zich uitstekend voor een groepsuitje zeilen.

Een groepsuitje zeilen voor elke gelegenheid

Je denkt misschien dat een groepsuitje zeilen lastig te organiseren is, maar De Volharding heeft veel ervaring met het plannen van geweldige zeiltochten voor grote groepen!

Of je nou een middelbare schoolreünie wil organiseren, een bedrijfsuitje voor verschillende afdelingen of een schoolreisje met alle klassen, De Volharding en haar collegaschepen lenen zich uitstekend voor evenementen voor grote groepen.

Een zeiluitje met een groep van tot wel 500 gasten!

Een dagje zeilen is ook een ideale dagbesteding om alle vrienden klanten of relaties te leren kennen of nodig in één keer al je Instagram vrienden uit. De Volharding kan zeiltochten organiseren voor grote groepen tot wel 500 personen!

Op De Volharding is plek voor 20 mensen, de andere leden worden ingedeeld op schepen van de thuisvloot Muiden. Ook kunnen we onderling wedstrijden varen.

Krijg je al zin in een groepsuitje zeilen? Doe alvast wat ideeën op op onze inspiratiepagina of neem contact op. We denken graag met je mee!

Inspiratie & bestemmingen

Ahoy,
ik wil graag meer informatie!

Of het nou om de catering gaat of het aantal deelnemers, we denken graag mee over de perfecte invulling van jouw tocht, feest, event of familie-uitje.

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.