“Een goed zeeman wordt ook wel eens nat”

Vrijgezellenfeest Zeilen

Een geweldig zeilweekend of dagje zeilen ter ere van de toekomstige bruid of bruidegom.

Vrijgezellenfeest zeilen voor het huwelijk

Een vrijgezellenfeest zeilen organiseren

Stapt een van je vrienden binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moet er natuurlijk voor de bruiloft een onvergetelijk vrijgezellenfeest georganiseerd worden! Als vrijgezellenfeest zeilen? Met De Volharding kun je een geweldig zeilweekend of dagje zeilen organiseren ter ere van de toekomstige bruid of bruidegom.

Perfecte bachelor party

Een dagje zeilen of een zeilweekend op De Volharding is een perfecte manier om een vrijgezellenfeest of vrijgezellendag te organiseren. In een sportieve omgeving geniet je van prachtige uitzichten, het frisse water en natuurlijk het gezelschap van je beste vrienden.

Topattracties aan het IJsselmeer

Vanuit onze thuishaven Muiden kan De Volharding het gehele IJsselmeer bevaren.
De havensteden aan het IJselmeer hebben allemaal topattracties: Wat dacht je van een hilarische fotosessie in traditionele visserskledij in Volendam, of een palingrokerij in Volendam?

Bekijk alle bestemmingen

Volledig ontzorgd vrijgezellenfeest

Tijdens je vrijgezellenfeest kun je ervoor kiezen om De Volharding een heerlijke catering te laten verzorgen, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Leg in overleg met ons het perfecte programma vast en geniet van een vrijgezellenfeest op het water (leuk voor mannen en vrouwen) dat je vrienden nooit meer zullen vergeten!

Cateringopties

Ahoy,
ik wil graag meer informatie!

Of het nou om de catering gaat of het aantal deelnemers, we denken graag mee over de perfecte invulling van jouw tocht, feest, event of familie-uitje.

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.