Bedrijfsuitje zeilen

De perfecte omgeving om iedereen goed te leren kennen
& de spanning van de werkvloer te verminderen.

Een bedrijfsuitje zeilen met collega’s of zakenrelaties: een ideaal idee!

Of je nou actief wilt zeilen of rustig wilt varen, met De Volharding wordt jouw personeelsfeest of bedrijfsuitje zeilen beslist een succes. De frisse zeewind doet de spanning van de werkvloer verminderen en is de perfecte omgeving om iedereen goed te leren kennen. De Volharding vertrekt vanuit haar thuishaven Muiden of een plaats naar keuze, waarna we het IJsselmeer op zeilen.

Aanmeren bij Pampus of het prachtige Monnickendam

Tijdens de tocht kan er in overleg aangemeerd worden in de volgende havenplaatsen: Edam, Volendam, Marken, Uitdam, Hoorn, Pampus, en het gemaal De Blocq Van Kuffeler, Medemblik, Stavoren, Lemmer. In deze gezellige havens zijn er vele bijzondere dingen te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van het historische forteiland Pampus, een wandeling door het prachtige Monnickendam, een tocht langs de traditionele houten vissershuisjes in Marken, of een foto in historische klederdracht in Volendam?

Voor de meer culinair ingestelden kan er ook een wijnproeverij of kaasmarkt worden bezocht in Edam, een palingrokerij in Volendam of kan er neergestreken worden op een heerlijk terrasje in Hoorn.

Een bedrijfsuitje zeilen is elke dag van de week te boeken

Een bedrijfsuitje zeilen kan op De Volhading op elke dag van de week geboekt worden. Daarbij kun je kiezen uit een dagdeel, een hele dag of een meerdaagse zeiltocht. Wij kunnen praktisch elk evenement accommoderen. Vergeet bij het aanvragen van een offerte ook niet te informeren naar de extra mogelijkheden voor bedrijven. Een vlag in top met je bedrijfslogo, windjacks van de Volharding met eigen logo, of liever een trui of polo.

Een bedrijfsuitje zeilen is een geweldige ervaring waarover je collega’s nog lang zullen napraten en die de relaties met je zakenpartners zal versterken.

Laat je inspireren

Zo ziet een bedrijfsuitje zeilen eruit

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een bedrijfsuitje zeilen eruit kan zien. Elke tocht is maatwerk, dus laat ons vooral je wensen weten!

Ochtend: Welkom aan boord

Omstreeks 10 uur in de ochtend wordt iedereen aan boord van De Volharding verwelkomd met een lekker warm kopje koffie en een heerlijke scheepskoek. Bovendien geven de gastheer en de schipper een kleine introductie van de dag.

Voor de zeilliefhebbers onder de collega’s is er genoeg mogelijkheid om te helpen met het zeilen. Ervaring is hierbij geen vereiste, onder begeleiding leer je alles over de zwaarden, de stagen, de helmstok en het navigeren. Natuurlijk is er ook voor de rustige vaarder genoeg te beleven. In de frisse zeewind kun je heerlijk genieten van de prachtige uitzichten en waai je aan dek lekker uit.

Trossen los

Om 10:30 uur gaan de trossen los en worden de zeilen gehesen. Dat betekent de start van onze zeiltocht op De Volharding richting de Gouwzee en het Markermeer. Als het weer tegenvalt, kan iedereen zich verplaatsen naar de kajuit waar hapjes & drankjes geserveerd kunnen worden. Veiligheid staat bij De Volharding absoluut voorop, daarom wordt bij sterke wind het zeil geminderd. Als er een storm opkomt, wordt er rustig op de motor vertrouwd.

Heerlijke scheepslunch

Uiteraard zorgen wij ook dat de inwendige mens niks tekort komt. Rond 13 uur serveren we de scheepslunch op De Volharding of bij regen in een mooie haven. Daarna varen we verder, op zoek naar een plekje om te BBQ-en in de namiddag.

Gedurende de dag is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een presentatie, productintroductie of om iemand in het zonnetje te zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Avond: Borrelen & napraten

Rond 17 uur doen we de haven van Muiden weer aan en komt het dagje zeilen op het IJsselmeer tot een einde. Maar blijf vooral nog even aan boord om te borrelen en na te praten.

In overleg is het ook mogelijk om later terug te komen.

Neem contact op

Ahoy,
ik wil graag meer informatie!

Of het nou om de catering gaat of het aantal deelnemers, we denken graag mee over de perfecte invulling van jouw tocht, feest, event of familie-uitje.

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.