Zeilen

Ontdek De Volharding – Jouw Zeilavontuur op Maat

Bij De Volharding bieden we jou de flexibiliteit om ons zeilschip te huren op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een dagje wilt zeilen, een dagdeel, een midweek of een lang weekend, wij hebben de perfecte optie voor jou. Ons schip staat klaar om een breed scala aan gelegenheden te accommoderen, variërend van bedrijfsuitjes en coachingssessies tot onvergetelijke vrijgezellenfeesten op het water. Hieronder vind je een overzicht van onze beschikbare tochten en mogelijkheden.

Dagtochten op De Volharding

Een dag op het water kan een verfrissende ontsnapping zijn. Kies voor een dagtocht met De Volharding en ontdek de schoonheid van het zeilen op het Markermeer, IJsselmeer of de Gouwzee. Geniet van de wind in de zeilen en het prachtige uitzicht terwijl je de dag doorbrengt met je vrienden, collega’s of familie.

Dagdelen en Midweken

Voor degenen die graag een kortere zeilervaring willen, bieden we ook de mogelijkheid om De Volharding voor een dagdeel te huren. Daarnaast hebben we midweekarrangementen beschikbaar voor diegenen die wat langer van het zeilen willen genieten. Deze opties zijn perfect voor teambuildingactiviteiten, workshops, of gewoon om even weg te zijn van de dagelijkse routine.

Weekendzeilen en Langere Avonturen

Als je op zoek bent naar een uitgebreider zeilavontuur, overweeg dan om De Volharding voor een lang weekend of zelfs een hele week te huren. Dit biedt de mogelijkheid om verder te verkennen, meer van het zeilen te genieten en nog dieper te ontspannen in de prachtige wateren van Nederland.

Maatwerk op Aanvraag

Ben je op zoek naar maatwerk voor een speciale gelegenheid of evenement? Bij De Volharding staan we open voor het bespreken van aangepaste arrangementen die aan al jouw wensen voldoen. Neem contact met ons op, en we zullen samen de perfecte zeilervaring op maat voor jou creëren.

Bij De Volharding draait alles om het bieden van een onvergetelijke en aanpasbare zeilervaring die aan jouw verwachtingen voldoet. Reserveer vandaag nog jouw zeilavontuur en laat ons jou meenemen op een onvergetelijke reis over de Nederlandse wateren.

Neem contact met ons op

Dagtocht

Meerdaagse tocht

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Leiderschap

Vrijgezellenfeest

Groepsuitje zeilen

Asverstrooiing

Ahoy,
ik wil graag meer informatie!

Of het nou om de catering gaat of het aantal deelnemers, we denken graag mee over de perfecte invulling van jouw tocht, feest, event of familie-uitje.

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.