Meerdaagse tocht

Het IJsselmeer, de Waddenzee én de Friese meren leren kennen

Een meerdaagse zeiltocht is de ultieme manier
om de waan van de dag te ontvluchten.

Dag 1

Trossen los!

Tussen 9 en 10 komt u aan boord van De Volharding. We beginnen met koffie of thee met wat lekkers erbij. Rond half 11 zetten we koers richting Markermeer, IJsselmeer of Gouwzee.

Heerlijke scheepslunch

Tijdens de dagtocht moet er natuurlijk ook gegeten worden. Rond het middaguur wordt op het schip een heerlijke uitgebreide scheepslunch opgediend! Of uw eigen lunch afhankelijk van wat de wensen zijn. Uiteraard is er tijd op te relaxen in een zitzak of zwemmen.

Natuur, lekker eten & goed gezelschap

Na een aantal uur zeilen, zoeken we een plekje om onze BBQ op te stellen. Hier genieten we van de prachtige natuur, lekker eten en goed gezelschap. Na afloop van de barbecue gaat het anker omhoog en varen we naar een haven naar keuze. Of we overnachten op een mooie plek op het water. Wat een heerlijk dagje zeilen!

Dag 2

Hijs de zeilen!

Tussen 9 en 10 ontbijten we op De Volharding. Rond half 11 hijsen we de zeilen en gaan door.

Lunch, zwemmen & relaxen

Na een tijdje gaan we op een mooie plek voor anker en is het tijd om te lunchen, zwemmen of relaxen, afhankelijk van het weer en de zin.

Avond

Dan varen we weer richting Muiden en zoeken een mooie plek om te ankeren en te borrelen en/of te dineren. Dit kan op De Volharding, in de haven of in de plaatselijke horeca.

Ahoy,
ik wil graag meer informatie!

Of het nou om de catering gaat of het aantal deelnemers, we denken graag mee over de perfecte invulling van jouw tocht, feest, event of familie-uitje.

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.